VRIJWILLIGERS

Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens! Iedereen kan op Breda Barst zonder een kaartje te kopen genieten van een tof festival. Dat lukt ons alleen omdat onze organisatie helemaal uit vrijwilligers bestaat. Van barman tot festivalcoördinator, van stagehand tot voorzitter, allemaal werken we mee aan Breda Barst omdat we bij willen dragen aan het tofste festival van de stad. Met zo’n 250 Barst-ers, een hoop lol en hard werken, zorgen wij er samen voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. En jij kan ook meedoen!

Wat hebben wij jou te bieden?

Een blik achter de schermen van het grootste gratis popfestival in West-Brabant! Leuke werkervaring (of maatschappelijke stageplaats) toch? Tussen je werkzaamheden door kun je backstage terecht voor iets te eten en drinken. En werk je de hele dag? Dan regelen we ook nog een warme maaltijd voor je. Ook krijg je van ons het unieke Breda Barst crew-shirt en is er speciaal voor jou het vrijwilligersfeest eind september.

Wat verwachten wij van jou?

We rekenen op je vrolijkheid en inzet om er samen vijf mooie dagen van te maken. Maar, vrijwillig is niet vrijblijvend. We gaan ervan uit dat we op elkaar kunnen rekenen en allemaal onze afspraken nakomen.

Wat kun je als vrijwilliger doen op Breda Barst?

  • Opbouwen en afbreken (zware en lichte taken)
  • Barpersoneel
  • Bonnenverkoop
  • Stagehand (enkel indien ervaring)
  • Artiestenbegeleiding
  • Festivalondersteuning
  • Festivalpromotie

Je krijgt van ons vooraf uitgebreid uitleg over je taak en tijdens het festival kan je rekenen op steun en begeleiding van je collega’s. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@bredabarst.nl.

Aanmeldformulier vrijwilligers

Hieronder kun je aangeven wat je graag zou willen doen, je mag je voor meerdere activiteiten opgeven (graag zelfs!). Elk jaar doen we ontzettend ons best om iedereen een toffe plek te geven tijdens het festival. Aangezien we helaas maar vier plaatsen hebben bij de toiletten, zullen we de meesten van jullie (in overleg) ergens anders in moeten delen 😉

 

[contact-form-7 id=”4606″ title=”Vrijwilligersformulier 2017″]