FOOD

Trek in eten? Komt dat goed uit, want we hebben voor ieder wat wils. Op ons foodplein kun je uiteraard terecht voor een frietje of een kroket. Daarnaast proberen we gerechten uit alle windstreken naar Breda te halen. Of je nu Aziatisch, Afrikaans of Surinaams wil, je kunt het vinden op ons festivalterrein, dus je hoeft tijdens het eten geen band te missen. Omdat we zelf ook van lekker en goed eten houden, is het eten op Breda Barst zoveel mogelijk gemaakt van biologische en fairtrade-producten. En we kunnen alvast beloven dat er ook voor de vegetariërs voldoende keuze is.

Dokter Worst
Dokter Worst verkoopt de lekkerste gegrilde hotdogs en worst van Breda. Speciaal voor Breda Barst maakt hij dit jaar ook weer zijn befaamde burgers, vega burgers en vega worsten. Go see the dokter!

Burritruck
Deze truck staat garant voor echte Mexicaanse  Burritos. De kip burrito met knapperige sla, tomaat, rijst en saus (geheim recept) is inmiddels al befaamd binnen de Bredase stadsgrenzen. Dit jaar brengt de burritruck ook een heerlijke vegetarische burrito mee.

Donny’s poffertjes
Poffertjes komen dit jaar weer van Donny’s. Vertrouwd en ouderwets lekker, met een klont boter en een lawine van poedersuiker.

Kaldi Mobiel
Vanuit de mobiele koffiebar schenkt de barrista van Kaldi je iedere gewenste koffie- en theespecialiteit. Even goed wakker worden na een avondje festival!

Vonny’s Corner
Voor alle zoetekauwen staat Vonny weer klaar. Suikerspinnen en popcorn zijn haar specialiteit.

Cocomo food
Voor de beste loempia’s, nasi’s en saté kun je terecht bij het Indonesische Cocomo. Natuurlijk verzorgen ze ook vegetarische maaltijden!

Fruitcocktails en tosti’s
Een kater of nog niet helemaal fris en fruitig? Op het terrein vind je de lekkerste smoothies, fruithapjes en tosti’s. Om de dag mee te beginnen of gewoon tussendoor.

Cathy’s Keuken
Voor de lekkerste frietjes en snacks kun je dit jaar weer terecht bij Cathy’s keuken. Een broodje kroket met mayo, een frikadel of vegetarische snack, niets is Cathy te gek.

 

Je vindt bij ons veel lokale cateraars terug. Ben je zelf cateraar en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar Steffi op food@bredabarst.nl.