Breda Barst 2017

Vacature projectmedewerker relatiebeheer Breda Barst

19 apr 2017

Breda Barst zoekt een projectmedewerker relatiebeheer. Iets voor jou?

Functieomschrijving

Breda Barst wil haar trouwe bezoekers aan zich binden en daarvoor belonen. Hiervoor zetten we het project Barst Buddies op, een loyaliteitsprogramma, waarbij bezoekers in ruil voor een vergoeding kunnen profiteren van leuke voordelen in de stad en meer betrokkenheid bij Breda Barst.
Als projectmedewerker relatiebeheer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van dit project en richt je je op het onderhouden van contacten met bezoekers en sponsoren.

  • Het uitwerken van een loyaliteitsprogramma voor Breda Barst;
  • Het werven van potentiële lokale en regionale sponsoren tbv het project;
  • Het werven van en contacten onderhouden met trouwe bezoekers van Breda Barst;
  • Het organiseren van een jaarlijks event voor een selecte groep bezoekers;
  • Verbindingen leggen tussen lokale ondernemers en bezoekers van Breda Barst;
  • Speciale acties op zetten om de bezoekers van Breda Barst in het zonnetje te zetten.

Profiel

We zoeken een enthousiaste projectmedewerker met uitstekende sociale vaardigheden. Je werkt in basis zelfstandig en je hebt een pro-actieve houding. Uiteraard is er ruimte om met anderen samen te werken en kun je gebruik maken van het netwerk en de kennis van andere vrijwilligers van Breda Barst. Je werkt graag samen en overlegt met je collega's over het project en betrekt de hele organisatie. Enige ervaring of een relevante opleiding m.b.t. marketing en/of relatiebeheer en/of sponsoring is een vereiste. Je bent betrokken en ambitieus.

Beschikbaarheid

Breda Barst is een vrijwilligersorganisatie. Door de week studeren en/of werken we allemaal. Het komt dus met name op avonden (en weekenden) aan. Je werkzaamheden starten per direct.

Geïnteresseerd?

Wil je samen met een fantastische club mensen het leukste feest van het jaar organiseren? Stuur dan je motivatie met CV naar linda@bredabarst.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Linda Roovers (06-15549792).

Over Breda Barst

Breda Barst staat voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten passeerden de revue de afgelopen jaren. Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen.

Breda Barst wordt mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers waarin altijd plek is voor nieuw bloed. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de muziek of de gezelligheid naar dit altijd sfeervolle, gratis toegankelijke festival komt. Het vindt jaarlijks plaats in het derde weekend van september.