Breda Barst 2017

Stem op popfestival Breda Barst tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

06 apr 2017

Na het succes van vorig jaar doet Breda Barst dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Ons doel is dit jaar om Mini Barst, het minifestival voor onze jongste bezoekers op een deel van het terrein, uit te breiden naar twee dagen!

Ben jij lid van de Rabobank Breda? Dan heb je deze week een stemkaart per post ontvangen. Vanaf vandaag tot en met dinsdag 18 april kun je 5 stemmen verdelen over alle deelnemende verenigingen en stichtingen. Je mag maximaal 2 stemmen aan 1 organisatie geven, dus we hopen natuurlijk dat je er 2 aan Breda Barst wilt geven. Elke stem is geld waard! Nadat alle stemmen geteld zijn, wordt het totaalbedrag van €75.000 gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Stemmen kan via deze link.

Mini Barst

Breda Barst is voor iedereen en daarom wil het festival ook de jongste bezoekers kennis laten maken met muziek en cultuur. Om dit te verwezenlijken is vorig jaar het minifestival Mini Barst opgericht, waar kinderen door middel van toffe activiteiten werden uitgedaagd op het gebied van cultuur en sport, maar ook rustig konden genieten van een speciaal optreden onder het genot van een glaasje limonade uit de handen van Paul Depla.

Omdat Mini Barst vorig jaar een enorm succes bleek te zijn, willen we dit uitbreiden naar twee dagen. Dit project zal deels worden gefinancierd met behulp van de Rabobank Clubkas Campagne. Het bedrag dat Breda Barst ophaalt zal worden besteed aan leuke acts, activiteiten en bijzondere belevenissen, speciaal voor de kleintjes.